APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, December 04, 2009

NASiB Si PUTiNG


Sape punye botol ni ???
Xtawla puting ni dah bape kali tukar, sampai abang aku dah malas bli yang baru..
Biar si Syahmi tu insap n nyesal ats ape yg beliau telah lakukan
terhadap puting botol susu ni..heheh..
Macam2 pesen tol bebudak zaman skang.
Tuk anak saudara ku, Ahmad Syahmi, bawak2la bertobat, ingat bapak ko tokey puting ape..

P/S: JANGAN LAKUKAN PERBUATAN INI DI RUMAH ANDA

Kalau BEST, sila LIKE

8 ORANG MENYAMPUK:

Faarihin said...

Salam kak..

uish.. dasat tul budak tu.. geget sampai dia makan skali ke mende alah tu.. huhuhu.. memang dasat.. (^__^)


p/s: betul lah kak.. sy pun tak nk terpk psl tu lagi.. takpe kak.. insya-Allah.. ada rezeki akak pun dapat membina masjid itu nanti.. insya-Allah.. (^__^)

d_LA said...

To Faarihin: Beliau mmg kijam + brutal..huhu..
Tak dpt bina masjid lg, kite bina bdn la dulu..hehe

syaf said...

ya ampun budak2 nie...hahah
punting pon hancor...
ntah2 ko yg kerjekan x???
motip tuduh budak kecik yg x bersalah 2...muahahah

d_LA said...

woit syaf, dari aku geget benda alah tu, bek la aku geget cekelat lollipop..
Sumpah, aku x buat keje gitu !!

ezan said...

lorr maybe susu tu tak cukup kot, tu yg dia makan puting tu.. cian cian.

ezan said...

cian budak tu, maybe susu tak cukup kot tu yg dia makan puting tu... :)

CoOkiE MoNSter said...

hehe...budak2 mmg camtuh kak. asal nmpak puting botol je nak gigit. semua objek pun nak gigit. =)

d_LA said...

to ezan: botol die dah saiz bapak botol dah, tunjuk prasaan kot..

to cookie monster: nak test gigi agaknye, kuat ke x kuat..kene bli puting cap besi la kot plak

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥