APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, December 19, 2009

AKU DAH BLEY KAWEN !!!

TAHNIAH !!
Tahniah diucapkan kepada diriku sendiri...

Kawan2, aku dah bley kawen..
Sangat gedik ni..Haha
Sebenarnya petang tadi baru abis kursus tawen..hikk..sukeee
Sebab tu ler aku x kawen lg, ropenye x dpt sijil kursus yer..
Dengan ini diisytiharkan, cik dyla dah bley tawen..Ngeee..



Skang ni, family aku dah mule bersuara taw..
Bile?Bile?Bile?
Letih aku nak jawab sbb aku pom xtaw biler, camne nak jawab..
Abang aku siap nak tolong carikan lg,
tp aku rase baek cari sndiri la,
jd ape2 senang aku tanggung sendiri kan???
Lam family aku, just tinggal aku n abg aku jer belum..
Ala, kalo bdk laki dorang x bising sgt ni tinggal lg ank dara sorang jer..
Kalo dulu2, dorang bajet aku ni bakal langkah bendul my sis
sebabnye aku ni jenis yang huha huha gakla,
kecoh semacam pastu ramai kawan x kire laki ke pompuan ke..
Tapi aku x ske couple taim skul, bdk baek la kunun..
Wapun aku ni huha huha tp aku takut kapel2 ni..


Tapi..
Skang ni dah mule risaw sket...
Nak blk kampong pun tensen jer dgn org kampong yg sgt
prihatin bertanya dan sangat mengambil berat..
Lagi bape hari weh nak msk thn baru...
Kawan2 aku pun dah ramai yang mendirikan masjid..
Dah branak pinak pun..huhu..
TERINGIN???
Sape x teringin beb, nak2 aku ni ske budak..
Tapi nak wat camne jodoh x sampai lg.
Janji skang ni aku hepi.
InsyaAllah, sampai la jodoh tu nanti..
Kite kan dicipta berpasang-pasangan..
Nak menyedapkan ati, malas nak pikir sgt,
otak aku ni bukan bsr sangat nak muat turun file banyak2..

Sudahye aku layan cite Korea nak hiburkan hati,
joging round 40kali,
dan wat keje..keje..keje sampai lelap..



DON'T WORRY BE HAPPY !!!
AZA AZA FIGHTING !!

Kalau BEST, sila LIKE

11 ORANG MENYAMPUK:

Aus said...

hye..
saje jelan2..
ahaha..
baru pas kursus..
ala2...nnt smpi jodoh adela 2..

p/s : tepikir gk nk kawen cepat..elak dosa..huhu

Rara said...

bweheheheh jom kahwin! =D

Hang TuARC said...

saye single..nak masok line bolh?hahaha

*comment di atas hanya fiksyen

ekynbubbly said...

waah conoknye die dh g kursus kawin..=)
dun worry dear,soon u will meet ur soulmate..kalo jodoh xkemane kan..=)

d_LA said...

to Aus:
jln2 cari jodoh..muahaha..tgh sabar ni, xyah pening2 pk sgt..dah ade partner pe lagi, benda baek x elok lambat2..semoga jdh b'pjgn la yer..

To Rara:
Jom kawen Rara, tp kene cari encik betul dulu..

To Hang TuARC:
Sy pun single lagee..heee..

To ekynbubbly:
sonok g kursus sampai tertido..heheh..
Yup, hope dpt cari encik betul soon...

INDRA QIRANA said...

semoga cepat ketemu jodoh ...all the best la...bye

d_LA said...

To Indra Qirana:
tenkiu tenkiu..All da best 2 u 2

Sharinginfoz said...

bagus.. selangkah lagi kaki tu ok le... bosan2 singgah le...

Khairi said...

Tahniah!

Cari yg terbaek!

CoOkiE MoNSter said...

ala dik...ada jodoh tak kemana.nant adik watla gempak2. hehe..neway, congrates for ur good results ea..

d_LA said...

tenkiu COOKIE MONSTER..
Aza-aza !!!

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥