: : M.A.L.A.S : :

I'm home !!!
Giler rendu kat bantal busyuk aku yang wangi tuh..
Sampai kul 6pagi td, sambung tido..
Sedor2 jer dah kul 2 ptg siot..
Pe la anak dara ni tdo x hengat nak wat bekpes tuk hasben..
Eh, aku mane ade hasben gi..ngeee...
Sib bek xde hasben lg, kalo x mesti beliau rebus aku idop2 tuk wat sup gear box !!

Esok dah setat keje...
Tetibe timbul sejenis perasaan x best..
Argggghhhh !!!!
M.A.L.A.S !!!!
Kenangan taim kursus 2 minggu lepas still dok play2 lam pale nih..
Aku rendu kat korang sume !!!!
Taim ni, biase dok lepak2, suke suki ngan korang kat tingkat bawah..
Sambey pekena nescafe 3 in 1 + munchy2..
Takpun, layan badminton..
Paling tak pun, guling2 atas katil, layan dvd, games, tenet..

Yang pastinya, kite ENJOY !!!
Kalo yang ade prob tu, biaselah kalo dah ramai2, mcm2 pangai la wujud..
Barulah meriah sket kan..
So far, aku senang ngan kalian..

Aku doakan korang hepi2 slalu oke !!
Hope leh jumpe lagi !!!
Rajin2 kontek2 aku ya !!

RINDU KORANG !!!
MUAH..MUAH..MUAH..

Comments

Faarihin said…
Salam.. wahaha.. tak elok malas2 ni.. kerja draughtsman yer.. best tak?

salam ukhwah dari saya.. (^__^)
d_LA said…
salam ukhwah dr sy gakk("_)
prasaan jer mls tp still g keje n wat keje dengan rajinnye..heheh..
ha'ah, draughtsman tp keje x ssh sgt tp lot yang nak kene charting 2mmg lebat r masyukkk..

Rjn2 la lepak cni yer !! tenkiu !!