APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, November 07, 2009

Kursus Lagiii...


Alhamdulillah...
Syukur, cuaca sangat baik hari ni...

Yes !! Yes !! Yes !!
Maka aku bleh membasuh baju dengan girangnye...\(^o^)/
Seminggu dua ni memang cuaca x menentu, slalu hujan,dah musim dia kan..
Baju lak semakin menimbun, dah kalo basuh pun ssh nak kering, HAPAKS plak bau nanti..

Oh, esok aku akan ke Bangi...
Kursus lagi !!
2 minggu taw..

Doakan saye slamat pergi & slamat balik...
InsyaAllah..

Maybe 8tvt aku agak sebok kat sana, sbb class sampai mlm..
So, kebarangkaliannye, aku akan jarang mengupdate belog ini..Huhu..
Tp aku akan berusaha, chaiyok2, aza2 fighting, 10 minit pun jadilah tuk share story sepanjang aku berkursus kat sana..

So, di kesempitan ini, gua ingin menyusun 20 jari jemariku yang kiut miut ini, kalo2 spanjang kita berhubung di alam maya ini, telah menoreh hati, jantung korang..

Inilah barisan kita, yang ikhlas berjuang...
Siap sedia berkorban, untuk ibu pertiwi..
Sebelum kita berjaya, jangan harap kami pulang...
[wahh, mcm nak g perang ajer]

P/S: Pakcik driver, hati2 drive yer, saye ni membujang lagi...
Glory2 Red Warriors !!! Semoge berjaya !!

Kalau BEST, sila LIKE

0 ORANG MENYAMPUK:

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥