APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, October 08, 2009

tERujA tAPi bERdEbAR-dEBaR

Huhu..Dua tiga ari ni aku agak bz sangat...Rase x cukup masa jer...

Esok pagi, aku akan berangkat ke KL, ade kursus kat sane selama 3hari jer... plus travelling day jd 5hari la aku kat KL..Bile dah kene g kursus, kerja pun kene setel r gakkk..Tu yang penat, bz sket 2..

Ekceli aku agak berdebar-debar gak ni sebab aku x wat preparation pun..Lupe lak nak gitaw, aku kene attend kursus 'KECERGASAN FIZIKAL'...Kursus ni tuk pemilihan wakil jabatan bagi sukan 'KEMENTERIAN KEWANGAN' yg akan diadakan pada xtawla plak bile..Maybe hujung tahun ni kot...Hehe...

Aku ni bukanlah atlet kat skolah tp aku memang minat sukan very da'...Haritu aku penah masuk 'LARIAN JAMBATAN'...Bile budak ofis aku taw, dorang giler terkujut la sebab larian tu jauh beb, 21.5KM wooo..Aku pun x sangka leh habiskan larian tu...Sengal sendi ni, mane x sengal dari kul 7.30 pg sampai kul 10.30pg berlari beb..Tapi klu larian pecut, aku surrender rrr..hehe
Walaupun x dapat hadiah tp puas hati la dapat habiskan larian 2...Esoknye trus mc sebab kaki cramp sudah..Haha..

So atas pujukan rakan2 ofisku aku isi la borang nak masuk sukan ni..Bile kene g kurusus ni, berdebar-debar la pulok...Takut plak memalukan diri sendiri n jabatan...Dahla x brape training, dah suasana masih dalam beraya, liat jer nak bersukan...

Harap2 sumenye OK la...Yang excitednye, officemate aku cakap doktor yg train kitorang nanti 2 hensem..hehe..[gatalll]..Dia dah g training b4 pose lagi, aku ni dah siri ke-2...
Wish me luck yaa..Tak terpilih pun xpe asal aku dah wat yang terbaik...
InsyaAllah...

P/S: MAJULAH SUKAN TUK DIRI SENDIRI...
Kalau BEST, sila LIKE

0 ORANG MENYAMPUK:

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥