APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, August 20, 2009

Salam Ramadhan...

Tak sabarnye nak tunggu bulan Ramadhan...lagi 2hari, seluruh umat Islam akan mengerjakan rukun Islam yg ke-3. InsyaAllah...
Ekceli den agk frust menonggeng ni...huhu..nanes dulu..Kisah sedey di hari Khamis..
Klu kat Kelantan, terengganu dan Kedah, hari ni last keje b4 datangnye Ramadhan..
So, ramai la yg dah plan nak blk kg..Nak sambut Ramadhan dgn family..
Aku pun plannye gitula, pepagi lg siap packing beg..Berkobar-kobar...bak kate vincent chong..ngeh..ngeh..
Dah terbayang dah keenakan mskn my mum yg delicious very da tu..Masuk jer ofis dgn semangat neh, wat keje trus walhal jarum jam x sampai kul 8 lg...Besenye pagi2 aku layan NEED 4 SPEED dulu..<-PROMO SKET->[GAME LUMBE KETE..SYIOK..BKN PE LEH REFRESH PALE NI YG SLALU BERAT MATA MEMANDANG]

Berbalik pd kisah asalnye..Tgh semangat menanda kes2 yg berlambak-lambak tu, tetibe..Kring2..telipon..telipon berbunyi..Dan sememangnye panggilan hangat tu tuk aku..

'Dyla !! Cik Raymond[bkn name sebenar] panggil !!' Jerit GG..Aku yg mate separuh terbukak[sbb blm pekena nescafe !!], terus celik sampai hilang kelopak...

Alamak, ni mesti nak bagi pelan ni..Huhuhu...Camne ni, arini keje sampai kul 3.30 jer..Sempat ke buat..Huhuhu..Mula dah darah up sket..wuwu
Pucuk dicita, Ulam mendatang..Dah mmg sah dah, konpom aku kene wat pelan..Huarghh...Time aku nak blk kg ni la pelan masuk..Isy, x baik merungut..Bukan ape maybe sbb smlm ade meeting, tu yg beliau x sempat nk bg pelan tu sbb dah byk ari dah beliau kate nk bg pelan kat aku..

Aku ingatkan selamat dah, kot2 nak bg next week ke..Tp kite hanya merancang, Tuhan yg menentukan segala-galanya..Pelan tu ade sikit rumit actually, 2 yg jd blur jer pas2 hati plak asek dok tingat nk pose kat rumah jer..Beliau plak nk tgk draft arini..So, no choice..Aku pun mula la mendrafting plan...Punye la syok wat x sedor dah pkl 1..Sedangkan hslnye baru 40%..[baru draft 2..bkn yg real lg]

So setelah ditolak campur bahagi darab, aku terpakse kensel nak blk kampung... Huarghhhhh...Sedey..Aku pedih..

Maaaaa, anakndamu ini x jd blk kampung...Padahal dh siap apply ct lg hari ahad ni sbb nk berbuka pose kat rumah.
Demi kerja terpakse berkorban..Keje ni kan 1 ibadat..Mane yg penting kita dahulukan[sedapkan ati].Lgpun next week ade cuti merdeka day,jatuh pada ari isnin..So aku tkr tarikh cuti aku pada ari ahad 30 Ogos depan..
Tapi bile akak aku sms ckp ma aku siap msk gulai ketam tuk aku, kecur gak air liur...Perghhh, sedap 2...

Sori Ma, ayah..Next next week anakndamu ni blk ok...

SALAM RAMADHAN TUK SUME, JGN MEMBAZIR, FIKIR DULU SBLM BELI..REBUTLAH GANJARAN DI BLN MULIA INI..JGN DPT LAPAR DAN DAHAGA JE NANTI..

P/S:,Peringatan tuk aku gak yg slalu lupe diri..PEACE..



Kalau BEST, sila LIKE

0 ORANG MENYAMPUK:

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥