APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, August 13, 2009

HaRi kUARge JPPH !!!

Aku yg blom berkeluarga ni bleh join gak ker??? Pedulik hape, nak join gak, x kire, x kire...ni kan jpph punye ari keluarga...aku ni warga jpph what..
Hari keluarga yg telah diadakan di Sekayu pd 8 0gos bebaru ni telah sukses dikeluargakan..Seronok yg amat gak walaupun setil single..Huhu..Sob..Sob..isy..isy..
Seronok gak tengok keluarga2 jpph ni..Mcm2 saiz,rope,pangai bleh tgk..Tp ape yg penting???? KERJASAMA !!!!!!!!!!!!!!
Game yg dorg wat ni ala2 kanak2 riang je...Yelah, byk game tuk kanak2 ribena..wah..wah..So, aku terpaksela menRIBENAkan diriku ini.huhu..Tp x byk pun yg aku join(sbb game tuk org beso cam aku x byk!!)..
Klalar plak bile aku join game pecah belon kendian isi air lam botol...Punye la lame dah aku x men tiup2 belon..Aku tiup punyela besar tp still x pecah2 gak..Klakar gler, dahla time tu aku x brape sht..Aku demam sebenarnya, tp demam dah thn just flu n batuk je x thn...Tu yg semput gler ms nk tiup belon..Lgpun hari kuarga ni bkn sng gak nak buat, 2 yg gagahkan diri gak...
Tp mmg best gler, hope tahun depan wat lagi..hehe..


PELAN LOKASI KE SEKAYU



BABY PLG CANTIK MENARIK (FARHAN AKMAL!! AKU SUKA KAMO FARHAN!!)


PESERTA2 BABY PLG CANTIK!! FARHAN MENANG !! YEYY !!!


AKU WIF SARAH B4 TIUP BELON


GLER SEMANGAT SIOT TIUP BELON !!! WAKAKA



SQUAD HOLLAND KER???MAK AIH BAJU SAMPEI KE KAKI..NGEH..NGEH..


BOWLING KELAPA..SUSAH GAK ROPENYE..


EKSEN JER LEBIH NEHHH..NGEH..NGEH..


BEREBUT KOSI??? HENTAM SAJELAAA


YEYYY..DAPAT HAMPER !! HINSS..BEH..BEH.. Kalau BEST, sila LIKE

0 ORANG MENYAMPUK:

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥