APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, August 24, 2009

27 Sudaaa...

TANGGAL 24 BULAN LAPAN, 82
HARI YG MULIA, HARI YG BAHAGIA,
SAMBUT BIRTHDAY BERSAME CIK DYLA..

Yeyyy..Tepuk..Tepuk..

EPI BESDAY 2 ME..EPI BESDAY 2 ME..

EPI BESDAY 2 DLAAAAAAAAAA...........

EPI BESDAY 2 MEEEEEEEEEEEEE........


27 TAHUN SUDAHHH...Aku masih begini...Huwaaaa...Setil single & available..
Cepatnye ms berlalu, 27 sudah..
Tahun ni sambut dalam bulan puase, x celebrate pun..Huhu..

Tp ms aku keje kat kdai henpon dlu every year sambut taw...My x-boss ler,die mmg alert bab2 hari jadi ni..So selame aku keje kat sana dlm 5 thn, hari jadi aku diraikan dgn agk happening gak la...Siap ttp kedai 2..NO BUSINESS !!! Tp tup kjp jer, dalam 1jam lebih jer..Xleh tutup lame2, talak untung wooo..Tp best la, dpt kek comey, dpt present..snap shot sane sini..

Ekceli aku xlah menjadikan sambutan tu 1 kemestian, org ingat and wish kat aku pun dah suke sangat dah..

Apapun thanx a million million lemon tuk my x-boss aku iaitu MR.ALLEN yg kdg2 aku panggil ALLEN BUDI KESUMA<-promo sket->beliau ni ade sket bagus...Slalu tanye aku dah smbhyg ke blom pastu bile abis puase die akan suruh aku ganti cepat2...So biasenye belom abis Syawal aku dah beres ganti puase..heheh..

Tp arini aku juga dpt taw result exam jabatan aku dah kuar...Huhu..2 paper lulus & 1 paper fail..Yg lulusnye paper TEKNOLOGI BANGUNAN & PROJEK, yg fail lak paper PEMETAAN...Kena balik ngadap buku skolah lg skali le jawabnye..Otak pun dah berkarat, lame bebenor x polish..


CHAIYOK..CHAIYOK.. DYLA


U GO GIRL..

HAPPY BIRTHDAY 2 ME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kalau BEST, sila LIKE

0 ORANG MENYAMPUK:

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥