APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, July 17, 2009

HARi MiNGGU YG BoSAN...

dari smlm aku dok sesorg kat rmh sewa ku ini..huhu

aku skang menyewa kat flat di bandar kuala t'ganu yg dberi nama FLAT SRI KOLAM..walaupun xde kolam pun kat dlm flat ni..

housemate lain ade bercuti, kursus, blk kg...

kdg2 boring gak sesorg ni,xtaw nk watpe...so aku pun rase nk try gakla masuk dunia blog ni..

keinginan 2 dah lame tp kdg2 tkut HANGAT-HANGAT TAHI AYAM jer...

petang ni plan nk g Shahbandar ngan officemate aku, NOR...

G psr mlm jer..psr mlm ker???psr mlm kat cni x mcm kat kg aku..kat cni pkl 7lbh dah start clear dah...ni mcm psr ptg kot..huhu..



sementara tgu ptg sket ni,bleh la aku ngarut2 dlu..sambil2 mata ni dok lyn cte ALL ABOUT EVE (cite korea-cite lame ni, time aku form 4..tp cte die quite interesting laa-psl dunia penyiaran)

aku ni mmg ske lyn cite KOREA sbbnye cite die ni byk bg smgt, kekeluargaan,persahabatn,klakar..sedih pun ade gak, tp aku lbh ske tgk cte korea yg happy ending..klu yg sad ending 2 aku mls sket nk lyn..

klu korg ade cte2 korea or whatever movie la yg best, u can share with me..

slain 2, aku ade gak la lyn cte cina, english, malay..Tapiiiii..hindustan aku x lyn !!! minat msg2 kan..

Latest movie aku tgk aritu cite SHINJUKU INCIDENT, lakonan Jackie Chan & Daniel Wu(my hero)..

Kekejaman Yakuza, perebutan kuasa dan tempat mmg slalu berlaku di Jepun..

Tp mmg kejam la, part yg daniel kene pkl n tgn kene potong mmg menyayat hati sgt2 sbb die x wat slh pun..kesian hero aku..huhu..
Pd sape2 yg bminat nk tgk cite ni mmg bleh la dptkan cd/dvd ni d kdai2 yg brhmpiran.. Kalau BEST, sila LIKE

0 ORANG MENYAMPUK:

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥